Vi lever i en verden hvor alle er på jagt efter kærligheden

Kunsten at komme tilbage efter nederlag i kærlighed

Follow my blog with Bloglovin

Jeg har haft min del af afslag, og der er altid en ting jeg gør når det sker

Som jeg med tiden vil skrive om, er det sjældent at mine forsøg på at finde den eneste ene går som jeg gerne vil have det. Jeg er ikke en af de selvfede typer som mest af alt fortjener et afsnit i “for lækker til love” for jeg er ikke specielt kræsen, jeg skal bare kunne se mig selv sammen med en pige for lade mig falde for hende. Men jeg har det problem at jeg alt for hurtigt falder for en pige, og dette betyder også at jeg har en del ar på hjertet i min unge alder. Jeg ved ikke hvad det er, men når jeg har haft en hyggelig dag med en pige, og vi har kysset og hvad der ellers hører til, så er det som om min hjerne tænker at jeg ikke længere er alene, og jeg begynder at blive forelsket i hende.

Når jeg er blevet afvist bliver jeg en helgen

Efter jeg har fået afslag af en jeg er blevet vild med, så får jeg altid en ide om at jeg skal ændre mig, dette betyder at jeg så sent som igår løb 7 km og jeg kan ellers normalt ikke tage mig sammen til at hente fjernebetjeningen når jeg ligger i min seng. Det er en i princippet latterlig ide jeg får om at jeg kan omlægge mit liv og blive “fit”, og det er i virkligheden slet ikke det jeg vil. I perioder spiser jeg ikke engang slik men erstatter det med grønsager og frugt, det er dumt at tro det hjælper. Dog kan en løbetur sagtens hjælpe med at få samlet ens tanker, man skal bare vide at det ikke er pga ens fysik man gør det, men pga. ens psykiske form. Når det er sagt, så er jeg på vej ud på løberuten igen…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi lever i en verden hvor alle er på jagt efter kærligheden