Vi lever i en verden hvor alle er på jagt efter kærligheden

Vi lever i en verden hvor alle er på jagt efter kærligheden

Vi lever i en verden hvor alle er på jagt efter kærligheden.

Jeg kan kun forstille mig at jagten på kærlighed bliver værre når man er imellem 15 og 25 år. For da jeg blev 15 år havde jeg allerede haft min første ulykkelige kærlighed. Det var min første forelskelse der ikke var gengældt, og det skulle så senere vise sig at det ikke ville blive den sidste.

Hvem er jeg?

Jeg hedder Markus, det er det eneste af mit navn i får. Jeg er 19 år gammel og bor et sted i Jylland. Da jeg gik i folkeskole var jeg en ok populær fyr men var ikke ligefrem en damernes ven eller særlig køn. Det udsens mæssige ændrede sig dog da jeg blev ældre, da jeg nu tit får afsvide at jeg er blevet “lækker” og har haft 2 modeljobs i Aarhus. Selvom jeg ikke længere er den lille buttet, usikre dreng, så føler jeg mig stadig som ham inden i. Det er vigitgt for mig at understrege at jeg ikke skriver denne blog for er spille smart eller imponere nogen, får som i nok senere vil læse er der ikke mange af mine indlæg der vil virke imponerende. Jeg skriver kun for at få  afløb for mine følelser og håber på noget “feedback” fra jer.

Min for tide store kærlighed

Jeg har fornylig mødt en sød og smuk pige på en af de “tinder” ligende apps, og vi skrev sammen et stykke tid, og jeg var hurtigt betaget af denne pige, for ikke nok med at hun var en klar 10’er så forstod hun mig også og er en af de få der er kommet til at kende den egentlige mig. Men alting går jo aldrig som man forventer, og dette var heller ikke tilfældet, en måneds tid efter vi startede med at skrive fortalte hun mig at hun havde en kæreste. Og jeg tænkte bare fuck, det var så det. Men jeg kunne ikke stoppe med at tænke på hende selvom hun havde en kæreste. Så vi begyndte at snappe lidt igen, og efter 2 ugers tid slog de op. Jeg tænkte både “Yes” og “pis” da jeg nu ikke vidste om jeg kunne hoppe ind og tage over, og vidste ikke noget som helst om hvor længe der ville gå før en pige ville være klar til at date igen. De havde jo været sammen i lidt over en halvt år. Om ikke andet mødtes vi en måneds tid efter de slog op, og det var en af de bedste dage i mit liv. Vi tog hjem til mig og snakkede længe og besluttede os for at se en film, det blev dog hurigt til en masse nusseri, og vi havde det virkeligt godt. Da tiden var kommet til at hun skulle hjem, kørte jeg hende selfølgelig hjem. Det var en fantastisk køretur, hun tog min hånd flere gange da den lå på gearstangen og jeg svarede med at kysse den, og nusse den. hun kiggede på mig med et blik som jeg endnu ikke kan glemme. Da vi nærmede os hendes hus bad hun mig om at kører ind til siden lidt før, det regnede meget og vinduesviskeren kørte på fuld hastighed, der kyssede vi lidt mere, men efter 10 minutters tid gik den ikke længere, hun skulle hjem, det var jo en skoleaften og klokken var blevet 24. Jeg kyssede hende godnat og hun vinkede farvel imens jeg kørte væk. Jeg havde det største smil på på turen hjem, og jeg kunne dufte hende på mine arme, og jeg var helt solgt.

Dagen efter tøvede hun lidt med at svarer og følte at jeg var blevet lagt lidt på is. Jeg skrev til hende og spurgte om hun havde fortrudt, dertil svarede hun nej, hun mente bare det gik lidt for stærkt. Nu ved jeg så ikke hvad jeg skal gøre herfra, og håber lidt på jeres hjælp?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi lever i en verden hvor alle er på jagt efter kærligheden